Ofrojmë Këto Shërbime

Si punojmë ne?

  • Punë Profesionale.
  • Staf i kualifikuar.
  • Përkushtim në punët.
  • Angazhim maksimal.
  • Punë ekipore.

Shkurtimisht për ne?

Jemi të përkushtuar që ti shtyjmë gjërat përpara në të mirë të të gjithë qytetarëve tanë.

Multi Business Group është kompani nga Prizreni e cila merret me instalime elektriek dhe ndërtime të ulëta. Kompania është e mëvetësuar në vitin 2010 pasi që më parë ishte pjesë përbërse e një kompanie tjetër në Kosovë

Qëndroni në kontakt me ne

 
Translate »