Mijëra blerës mezi që po presin për
të parë atë që keni në dyqanin tuaj

PËRSE TË SHESËSH NË MBG

Bashkohuni me një treg ku gati 50 mijë blerës
rreth një dyqani cilësorë me artikuj unikë

Tarifa të Ulëta

Nuk duhet shumë për të paraqitur artikujt tuaj dhe pasi të bëni një shitje, tarifa e transaksionit MBG është vetëm 2.5%.
Mëso më shumë

Mjete të Fuqishme

Mjetet dhe shërbimet tona e bëjnë më të lehtë për të menaxhuar, promovuar dhe rritur biznesin tuaj.
Mëso më shumë

Përkrahje 24/7

Mjetet dhe shërbimet tona e bëjnë më të lehtë për të menaxhuar, promovuar dhe rritur biznesin tuaj
Mëso më shumë
1

Regjistrohu dhe publiko
produktet tuaja

 • Regjistroni biznesin tuaj falas dhe krijoni një katalog me produkte. Merrni trajnime falas se si të drejtoni biznesin tuaj në internet
 • Këshilltarët e MBG do t'ju ndihmojnë në çdo hap dhe do t'ju ndihmojnë plotësisht në ngritjen e biznesit tuaj në internet
2

Merr porosi dhe shiti produktet tua

 • Regjistroni biznesin tuaj falas dhe krijoni një katalog produkt. Merrni trajnime falas se si të drejtoni biznesin tuaj në internet
 • Këshilltarët tanë MBG do t'ju ndihmojnë në çdo hap dhe do t'ju ndihmojnë plotësisht në marrjen e biznesit tuaj në internet
3

Paketë dhe anije me lehtësi

 • Regjistroni biznesin tuaj falas dhe krijoni një katalog produkt. Merrni trajnime falas se si të drejtoni biznesin tuaj në internet
 • Këshilltarët tanë MBG do t'ju ndihmojnë në çdo hap dhe do t'ju ndihmojnë plotësisht në marrjen e biznesit tuaj në internet
4

Merrni pagesa dhe rritni biznesin tuaj

 • Regjistroni biznesin tuaj falas dhe krijoni një katalog produkt. Merrni trajnime falas se si të drejtoni biznesin tuaj në internet
 • Këshilltarët tanë MBG do t'ju ndihmojnë në çdo hap dhe do t'ju ndihmojnë plotësisht në marrjen e biznesit tuaj në internet

TARIFAT MË TË LEVËRDISHME PËR TË STARTUAR

Të përballueshme, transparente dhe të sigurta

Nuk kushton asgjë për të renditur deri në 50 artikuj në muaj, dhe ju paguani vetëm pasi gjërat tuaja të shiten.
Është thjesht një përqind e vogël e asaj që fitoni

$0
Tarifa e Renditjes
5%
Tarifa e vlerës përfundimtare

Ja çfarë merrni për tarifën tuaj:

 • Një komunitet në të gjithë Kosovën me më shumë se 160 mijë blerës.
 • Etiketat e transportit që mund të shtypni në shtëpi, me zbritje të mëdha në postë.
 • Mbrojtja e shitësit dhe mbështetja e klientit për t’ju ndihmuar të shisni gjërat tuaja.

Ne përpunojmë pagesa me PayPal, një platformë e pagesave të jashtme që ju lejon të përpunoni transaksione me një larmi metodash pagese. Fondet nga shitjet e PayPal në MBG do të depozitohen në llogarinë tuaj PayPal.

Tarifat e renditjes faturohen për 0.20 EUR, kështu që nëse monedha e bankës suaj nuk është EUR, shuma në
Valuta juaj mund të ndryshojë bazuar në ndryshimet në kursin e këmbimit.

DISA PRONARË SHITORESH

Disa nga shitësit ndajn sukeset e tyre me ne MBG

PYETJET MË TË SHPESHTA

Këtu janë disa pyetje të zakonshme në lidhje me shitjen në MBG

Si funksionojnë tarifat në MBG?

Bashkimi dhe fillimi i një dyqani në MBG është falas. Ekzistojnë tre tarifa themelore të shitjes: një tarifë e listës, një tarifë transaksioni dhe një tarifë e përpunimit të pagesave.

Kushton 0.20€ për të botuar një listë në treg. Një listë zgjat për katër muaj ose derisa artikulli të shitet. Pasi një artikull shet, ka një tarifë transaksioni prej 3.5% në çmimin e shitjes (pa përfshirë kostot e transportit). Nëse pranoni pagesa me PayPal, ekziston gjithashtu një tarifë e përpunimit të pagesave bazuar në strukturën e tarifave të tyre.

Tarifat e renditjes faturohen për 0.20€, kështu që nëse monedha e bankës suaj nuk është EUR, shuma mund të ndryshojë bazuar në ndryshimet në kursin e këmbimit.

Çfarë duhet të bëj për të krijuar një dyqan?

Tshtë e lehtë për të vendosur një dyqan në MBG. Krijoni një llogari të Martfury (nëse nuk keni tashmë një të tillë), vendosni vendndodhjen dhe monedhën tuaj të dyqanit, zgjidhni një emër të dyqanit, krijoni një listë, vendosni një metodë pagese (si dëshironi të paguani), dhe më në fund vendosni një metodë të faturimit (Si doni të paguani tarifat tuaja MBG).

Si do të paguhem?

Nëse pranoni pagesa me PayPal, fondet nga shitjet e PayPal në MBG do të depozitohen në llogarinë tuaj PayPal. Ne i inkurajojmë shitësit të përdorin një llogari biznesi PayPal dhe jo një llogari personale, pasi llogaritë personale i nënshtrohen kufijve mujorë të marrjes dhe nuk mund të pranojnë pagesa nga blerësit që financohen nga një kartë krediti.

A kam nevojë për një kartë krediti ose debiti për të krijuar një dyqan?

Jo, një kartë krediti ose debiti nuk kërkohet për të krijuar një dyqan. Për tu verifikuar si shitës, ju keni zgjedhjen të përdorni ose një kartë krediti ose të regjistroheni përmes PayPal. Ju nuk do të pësoni asnjë tarifë derisa të hapni dyqanin tuaj dhe të publikoni listat tuaja.

Çfarë mund të shes në MBG?

MBG siguron një treg për zejtarë, artistë dhe koleksionistë për të shitur krijimet e tyre të bëra me dorë, mallra të cilësisë së mirë (të paktën 20 vjeç), dhe të dyja furnizimet artizanale të bëra me dorë dhe jo të bëra me dorë.

Ende keni më shumë pyetje? Mos ngurroni të na kontaktoni.

Është koha të fillosh të fitosh para.

Mjete të Fuqishme

Mjetet dhe shërbimet tona e bëjnë më të lehtë për të menaxhuar, promovuar dhe rritur biznesin tuaj.
Mëso më shumë

Mjete të Fuqishme

Mjetet dhe shërbimet tona e bëjnë më të lehtë për të menaxhuar, promovuar dhe rritur biznesin tuaj.
Mëso më shumë

Main Menu