Si ta instalojmë këtë faqe si aplikacion në smartfonin tuaj

Instaloje në IOS (Iphone)

Hape Safari në iOS.
Shko te https://www.mbg-ks.com.
Kliko Share> Add to Home Screen.
Ndoshta do të duhet të tërhiqni majtas për të parë këtë opsion.
Kliko Shto.

Instaloje në Android (Samsung Internet)

Hape Samsung Internet në Android.

Shko te https://www.mbg-ks.com.
Te adressbar këndi lartë-djathtë do të shikoni ikonën për me instalu.
Kliko për me instalu.

Instaloje në Android (Chrome)

Hape Chrome në Android.

Shko te https://www.mbg-ks.com.
Poshtë në ekran do të shfaqet Shto MBG Shop në “Ekranin Bazë” Preke për me instalu.

 

edgjchr

Në kompjuter, hape Edge ose Chrome
Në adresbar shkruje mbg-ks.com
Në këndin e djathtë – lartë do të shfaqet njohtimi Install dhe menjëherë pas kësaj do të shikoni shenjën + të rrumbullaksuar,
kliko mbi te për ta instaluar.
Ikona do të shfaqt në Desktop edhe në Menynë Startuese.