• Orman 40x50x21

  Meterial: ABS (Ral 7035 Gri)
  Forca e ngrohjes: -40°C/+80°C
  E pathyeshme
  Testi i telit të shkëlqimit 650C për llojin standard
  Testi i telit të shkëlqimit 960C për llojin HF
  Vida inox për mbulesë
  Pllakë bazë çeliku e galvanizuar
  Sistemi i bllokimit plastik
  Projektim për instalimin e binarëve DIN dhe terminaleve
  I përshtatshëm për montimin e pajisjeve të tensionit të ulët

  Orman 40x50x21

  29.90

Main Menu