• Llambadar metalik industrial i punuar me hekur

    • Instalim i lehtë: Përfshirë aksesorët e instalimit, instalim i lehtë. Zinxhiri i llambadarit është i rregullueshëm. Thjesht duhet të kaloni disa minuta duke varur ndriçuesin dhe më pas të shijoni dekorimin e shtëpisë.
    • Përshtatshëm për skena të ndryshme: i përshtatshëm për llambën e ishullit të kuzhinës, llambadarin e leximit pranë shtratit, llambadarin pranë shtratit, dhomën e gjumit, ndriçimin e dhomës së ngrënies, dhomën e ndenjes, korridorin, shkallët, zyrën, papafingo, dhomë çaji, kafene, dhomë artizanale, bar, restorant, klub dhe vende të tjera të kohës së lirë.
    • E përkryer për përdorim në korridor/shkallë, holl/hyrje, kuzhinë, zyrë shtëpie, dhomë ngrënie, dhomë ndenjeje, dhomë gjumi

Main Menu