• Aspirator 100WAspirator 100W Quick View
  • Aspirator 100WAspirator 100W Quick View
  • ,
  • Aspirator 100W

  • 7,10 
  • Add to cart
  • Aspiratorët e bërë nga materiali plastik janë krijuar për t’u përdorur në ventilimin e banjës dhe tualetit. Jan shumë efikase dhe shumë e lehtë për tu montuar. Ëhtë një pjesë e domosdoshme e hapësirave dekorative me pamjen e saj shumë të hollë dhe elegante të përparme
 • Aspirator 120WAspirator 120W Quick View
  • Aspirator 120WAspirator 120W Quick View
  • ,
  • Aspirator 120W

  • 8,40 
  • Add to cart
  • Aspiratorët e bërë nga materiali plastik janë krijuar për t’u përdorur në ventilimin e banjës dhe tualetit. Jan shumë efikase dhe shumë e lehtë për tu montuar. Ëhtë një pjesë e domosdoshme e hapësirave dekorative me pamjen e saj shumë të hollë dhe elegante të përparme
 • Aspirator 150WAspirator 150W Quick View
  • Aspirator 150WAspirator 150W Quick View
  • ,
  • Aspirator 150W

  • 9,80 
  • Add to cart
  • Aspiratorët e bërë nga materiali plastik janë krijuar për t'u përdorur në ventilimin e banjës dhe tualetit. Jan shumë efikase dhe shumë e lehtë për tu montuar. Ëhtë një pjesë e domosdoshme e hapësirave dekorative me pamjen e saj shumë të hollë dhe elegante të përparme.