• Bateri Duracell 1.5A AA

  Rreth këtij artikulli

  FUQI PËR NJË GAME TË GJERË PAJISJESH – Bateria Alkaline Duracell AAAA 1.5 Volt është projektuar për përdorim në një sërë pajisjesh të pajtueshme si kamera, pajisje mjekësore dhe pajisje të tjera elektronike
  FUQI GJATE GJATE – Bateritë alkaline AAAA me fuqi të lartë Duracell janë zhvilluar për të ofruar performancë të besueshme për pajisjet tuaja të specializuara
  GARANTUAR PËR 5 VJET RUAJTJE – Bateritë Duracell AAAA janë të garantuara për 5 vjet në ruajtje, kështu që mund të jeni të sigurt se këto bateri do të jenë gati kur t’ju duhen
  E NDËRTUAR PËR PERFORMANCË TË BESUESHME në një gamë të gjerë pajisjesh me fuqi të lartë, AAAA është ekuivalente me llojet e baterive E96 dhe MN2500
  MARKA E BESUESHME E BATERIVE # 1 – Nga sezoni i stuhive te nevojat mjekësore e deri te pushimet, Duracell është marka numër 1 e besuar e baterive

Main Menu