• Llampë prej druri me tre këmbë D-Light

  Specifikimet e produktit

  • Materiali: Dru / Pëlhurë
  • Madhësia: 32x22x22 cm
  • Diametri: 22 cm •
  • Çatia: Pëlhurë•
  • Trupi: Dru•
  • Vendi i prodhimit: Turqi•
  • Lloji i llambës: Punon me të gjitha llojet e llambave me E- 27 priza. Maks.
  • Informacioni i dorëzimit dhe instalimit 60W•Produkti dërgohet i çmontuar.
   Instalimi bëhet me shpenzimet e klientit.
   Mund ta instaloni lehtësisht me mjete të thjeshta dore.
   Kur ngarkesa juaj dorëzohet, nëse ka një deformim ose dëmtim të paketimit të produktit, kontrolloni gjendjen e produkteve tuaja duke hapur paketimin me oficerin e ngarkesave.
   Produktet për të cilat mbahet raporti do të na dorëzohen nga kompania e ngarkesave dhe produktet do të shkëmbehen.

Main Menu