• Ngjitës Mitre Apel AC 400

  Ngjitës i shpejtë Mitre Apel 400 ml

  • Mund të ngjes në sekonda kur përdoret me aktivizuesin ngjitës Mitreapel.
  • Lidhje e fortë dhe e qëndrueshme.
  • Kohë shumë e shpejtë e kurimit (5 – 12 sekonda).
  • Konsumi i ulët. Një pikë e vetme mund të mbajë objekte të rënda.

 • Ngjitës Mitre Apel AC 200

  Rreth këtij artikulli

  Lehtë për t’u aplikuar dhe mund të lidhet në sekonda me aktivizuesin ngjitës Mitreapel
  Lidhje e fortë dhe e qëndrueshme
  Kohë shumë e shpejtë e tharjes (5 – 13 sekonda)
  Konsumi i ulët. Një pikë e vetme mund të mbajë objekte të rënda
  Mund të përdoret edhe në sipërfaqe vertikale për shkak të viskozitetit të veçantë

 • Ngjitës Beta

  Përfundoni Projektet

  Pavarësisht nëse keni nevojë të rregulloni mobiljet e thyera, të riparoni një vazo, të rregulloni instalimet e zdrukthtarisë, dollapëve të kuzhinës dhe banjës ose të përfundoni projektet tuaja të hobi, ngjitësi ynë CA mund t’ju ndihmojë të përfundoni punën.

  Aplikim i saktë

  Me spërkatjen e imët nga kutia e aerosolit të super ngjitësit dy pjesësh dhe majën e ngushtë të aktivizuesit të ngjitësit, mund të prisni një përfundim të pastër dhe tërheqës nga ngjitësi ynë. Lëngu i trashë dhe viskoz mund të aplikohet edhe në sipërfaqe vertikale. Ngjitësi i menjëhershëm qëndron aty ku e vendosni dhe thahet qartë. Pak nga ngjitësi i menjëhershëm i lidhjes shkon shumë, duke e bërë atë të mirë edhe për portofolin tuaj!

  Rezulteti në sekonda

  Mos prisni më që projekti juaj të thahet me ngjitësin tonë të menjëhershëm! Kur përdorni aktivizuesin e ngjitësit cianoakrilat, projekti juaj do të shërohet dhe do të jetë gati për përdorim në vetëm 5-12 sekonda! Pa aktivizuesin, koha e kurimit rritet në vetëm 2 minuta. Brenda pak sekondash mund të shënoni një projekt tjetër nga lista!

  Rezultate të qëndrueshme

  Spraji ynë super ngjitës dhe përshpejtues krijon një lidhje të përhershme midis sipërfaqeve, duke siguruar që projekti juaj i përfunduar do t’i rezistojë kohës. I përdorshëm si në ambiente të brendshme ashtu edhe në ambiente të jashtme, si dhe në aplikime personale dhe profesionale, duke bërë magnet, suvenir, modele plastike, modele, hobi, DIY, marangozë, dekorues, dollapë, arkitektë, studentë, kjo super ngjitës 2 pjesësh është e nevojshme në kutinë tuaj të veglave.

  Ngjet shumë sipërfaqe

  Ndërsa kompleti ynë super ngjitës nuk është ideal për t’u përdorur me plastikë polietileni ose polipropileni, lista e sipërfaqeve të përputhshme lidhëse është e gjatë. Ngjitësja dhe aktivizuesi ynë lidhet lehtësisht me shumë sipërfaqe të ndryshme duke përfshirë xhamin, gurin, pllakat, tullat, drurin, MDF, chipboard, qeramikën dhe më shumë.

  Ngjitës Beta

  1.95
 • Miter Apel Ngjitës i shpejtë

  Miter Apel Ngjitës i shpejtë

  • Ngjitje e thjeshtë – Ngjitësi i thjeshtë për t’u përdorur menjëherë do t’i bëjë projektet tuaja shumë më të lehta! Pasi të pastroni të dy sipërfaqet, thjesht shpërndani 2-3 pika ngjitës CA për inç katror në njërën sipërfaqe dhe spërkatni sprejin e aktivizuesit të ngjitësit në tjetrën, prisni 10 sekonda dhe më pas lidhni copat 5-12 sekonda së bashku.
  • Ngjitës i fuqishëm profesional – Ngjitësja jonë me dy pjesë CA me aktivizues do t’ju ndihmojë të arrini një rezultat të pastër dhe profesional pa marrë parasysh se cili është projekti juaj. E shkëlqyeshme për projekte industriale dhe personale, kjo super ngjitës do t’ju japë lidhjen që ju nevojitet!
  • Koha e ngjitjes e shpejtë – Nuk ka kohë për të pritur? Me ngjitësin tonë të lidhjes së menjëhershme, projekti juaj do të jetë gati për sekonda! Falë aktivizuesit tonë special për ngjitjen CA, projekti juaj do të jetë gati për 5-12 sekonda. Pa aktivizuesin, koha e shërimit mund të zgjasë deri në 2 minuta.
  • Zbatimi lehtë – Përshpejtuesi super i ngjitësit aerosol siguron një mjegull të hollë që kontrollohet lehtë dhe falë lëngut të trashë të ngjitësit projekti juaj nuk do të jetë rrëmujë. Vetëm pak nga dy pjesët super ngjitës do të jenë shumë!
  • Kompatibile me materiale të shumëfishta – Ky përshpejtues i cianoakrilatit është i përshtatshëm për përdorim në një larmi materialesh nga druri te qelqi dhe guri te metali. Shmangni përdorimin e ngjitësit cianoakrilat në sipërfaqe jo ngjitëse dhe produkte polietileni.
 • Miter Apel Ngjitës i shpejtë

  Miter Apel Ngjitës i shpejtë

  • Ngjitje e thjeshtë – Ngjitësi i thjeshtë për t’u përdorur menjëherë do t’i bëjë projektet tuaja shumë më të lehta! Pasi të pastroni të dy sipërfaqet, thjesht shpërndani 2-3 pika ngjitës CA për inç katror në njërën sipërfaqe dhe spërkatni sprejin e aktivizuesit të ngjitësit në tjetrën, prisni 10 sekonda dhe më pas lidhni copat 5-12 sekonda së bashku.
  • Ngjitës i fuqishëm profesional – Ngjitësja jonë me dy pjesë CA me aktivizues do t’ju ndihmojë të arrini një rezultat të pastër dhe profesional pa marrë parasysh se cili është projekti juaj. E shkëlqyeshme për projekte industriale dhe personale, kjo super ngjitës do t’ju japë lidhjen që ju nevojitet!
  • Koha e ngjitjes e shpejtë – Nuk ka kohë për të pritur? Me ngjitësin tonë të lidhjes së menjëhershme, projekti juaj do të jetë gati për sekonda! Falë aktivizuesit tonë special për ngjitjen CA, projekti juaj do të jetë gati për 5-12 sekonda. Pa aktivizuesin, koha e shërimit mund të zgjasë deri në 2 minuta.
  • Zbatimi lehtë – Përshpejtuesi super i ngjitësit aerosol siguron një mjegull të hollë që kontrollohet lehtë dhe falë lëngut të trashë të ngjitësit projekti juaj nuk do të jetë rrëmujë. Vetëm pak nga dy pjesët super ngjitës do të jenë shumë!
  • Kompatibile me materiale të shumëfishta – Ky përshpejtues i cianoakrilatit është i përshtatshëm për përdorim në një larmi materialesh nga druri te qelqi dhe guri te metali. Shmangni përdorimin e ngjitësit cianoakrilat në sipërfaqe jo ngjitëse dhe produkte polietileni.
 • Miter Apel Ngjitës i shpejtë

  Miter Apel Ngjitës i shpejtë

  • Ngjitje e thjeshtë – Ngjitësi i thjeshtë për t’u përdorur menjëherë do t’i bëjë projektet tuaja shumë më të lehta! Pasi të pastroni të dy sipërfaqet, thjesht shpërndani 2-3 pika ngjitës CA për inç katror në njërën sipërfaqe dhe spërkatni sprejin e aktivizuesit të ngjitësit në tjetrën, prisni 10 sekonda dhe më pas lidhni copat 5-12 sekonda së bashku.
  • Ngjitës i fuqishëm profesional – Ngjitësja jonë me dy pjesë CA me aktivizues do t’ju ndihmojë të arrini një rezultat të pastër dhe profesional pa marrë parasysh se cili është projekti juaj. E shkëlqyeshme për projekte industriale dhe personale, kjo super ngjitës do t’ju japë lidhjen që ju nevojitet!
  • Koha e ngjitjes e shpejtë – Nuk ka kohë për të pritur? Me ngjitësin tonë të lidhjes së menjëhershme, projekti juaj do të jetë gati për sekonda! Falë aktivizuesit tonë special për ngjitjen CA, projekti juaj do të jetë gati për 5-12 sekonda. Pa aktivizuesin, koha e shërimit mund të zgjasë deri në 2 minuta.
  • Zbatimi lehtë – Përshpejtuesi super i ngjitësit aerosol siguron një mjegull të hollë që kontrollohet lehtë dhe falë lëngut të trashë të ngjitësit projekti juaj nuk do të jetë rrëmujë. Vetëm pak nga dy pjesët super ngjitës do të jenë shumë!
  • Kompatibile me materiale të shumëfishta – Ky përshpejtues i cianoakrilatit është i përshtatshëm për përdorim në një larmi materialesh nga druri te qelqi dhe guri te metali. Shmangni përdorimin e ngjitësit cianoakrilat në sipërfaqe jo ngjitëse dhe produkte polietileni.

Main Menu