• Orë Muri

  Ora blu e murit që nuk shkon me letër-muri Bg
  Numrat e mëdhenj 3D të bardhë në një sfond të vërtetë blu krijojnë shikim të lehtë nga çdo kënd
  Një mekanizëm i heshtur pa zhurmë me lëvizje inovative fshirjeje ju lejon të flini dhe të punoni në një mjedis të qetë. Lëvizja e saktë e kuarcit garanton kohën e saktë
  Dekoroni dhe përmirësoni kuzhinën, zyrën, dhomën e gjumit, dhomën e lavanderisë, dhomën e lojërave për fëmijë, klasën ose çerdhen tuaj me këtë orë muri argëtuese!
  Kutia e fortë plastike dhe lentet e qelqit e bëjnë të lehtë pastrimin dhe mbajtjen e pluhurit larg nga numri
  Orë me bateri. Përdor 1 bateri “AA” – nuk përfshihet. Vendi i madh i gozhdës ofron instalim të lehtë pa zhurmë dhe të shpejtë. Një vit garanci prodhimi

  Orë Muri

  20.00

Main Menu