• Smirdex 510 Brusná role 116 mm x 50 m

  • Prodhuesi: Smirdex
  • Marka: Smirdex
  • Smirdex 510 Rrole gërryese 116 mm x 50 m
   është një gërryes i veçantë me cilësi të lartë (seri 510-bardhë) dhe është krijuar për bluarje të thatë të të gjitha llojeve të substrateve dhe llaqeve jo vetëm në industrinë e automobilave, përpunimit të drurit dhe ndërtimit.
  • Smirdex 510 Rrotull gërryese 116 mm x 50 m
  • Kokrrat më të trasha të kësaj serie janë veçanërisht të përshtatshme për lëmimin e stuko dhe për heqjen e veshjeve të vjetra, ato më të imta janë ideale për lëmimin e abetareve, mbushësve dhe bojrave, etj.

  Rrotullat gërryese Smirdex 510 janë në dispozicion në zhavorrët e mëposhtëm:

  • P40, P60, P80, P100, P120, P150, P180, P220, P240, P280, P320, P360, P400, P500,
  • Përmasa: 116mm
  • Gjerësia: 71 mm
  • Gjatësia: 25 m në 50 m

Main Menu