• Silikon Apel i Kuq GM 700

  Ngjitës APEL MG700 Mirror Ngjitës ndërtimi 100% silikoni me shërim të shpejtë

  • Nuk shkakton korrozion në pasqyra dhe nuk shkakton larmi ngjyrash.
  • Bërë nga teknologjia 100% hibride e polimerit. Shërohet shpejt.
  • Pa erë gjatë dhe pas kurimit.
  • Ngjitje fillestare shumë e mirë dhe kohë e shkurtër shtypjeje.
  • Nuk ka humbje të volumit pas shërimit të plotë. Elastike.
  • Silikon për temperaturë të lartë

 • Silikon Transparent MK 300

  Marka Apel
  Materiali i pajtueshëm: Metal
  Ngjyra transparente
  Vëllimi i produktit 290 mililitra
  Koha e Kurimit të plotë: 1 ditë

  Rreth këtij produkti

  Ofron ngjitje të fortë.
  Kurohet me ujë.
  Për pjekje optimale, rekomandohet që ambienti të jetë i lagësht.
  Është i bazuar në PU.

 • Silikon Transparent Apel Beaz

  Rreth këtij artikulli

  Erë e ulët – Nuk do t’ju duhet të përballeni me aromat e forta ose të rrezikshme kimike kur përdorni izoluesin tonë, pasi kjo mbulesë silikoni ka erë të ulët. Është 100% polimer silikoni dhe përfshin tretës dhe aditivë.
  I sigurt për jashtë – Kur aplikohet siç duhet, ngjitësi ynë silikoni i mbrojtjes së motit është i përshtatshëm për përdorim në natyrë. Kapaku i silikonit është i papërshkueshëm nga uji dhe i reziston degradimit nga rrezet UV të diellit. Nuk do të zverdhet me kalimin e kohës dhe do të qëndrojë i qëndrueshëm në vend.
  Ngjitës fleksibël dhe i fortë – Mbytësi ynë 100% silikoni është i fortë dhe fleksibël. Kur përdoret për të mbyllur boshllëqet dhe për të mbushur të çarat, ngjitësi i pastër silikoni qëndron fort në vend pa tkurrje ose plasaritje.
  Lehtë për t’u përdorur dhe pastruar – Ky silikon 100% është i thjeshtë për t’u aplikuar dhe gati për shi në 24-48 orë. Për të përdorur ngjitësin silikoni, do t’ju duhet të shtrëngoni sipërfaqet së bashku ndërsa silikoni i pastër thahet. Hiqni silikonin e tepërt me alkool mineral.
  Aplikime të shumta – Për lehtësinë tuaj, silikoni i mbrojtjes së motit mund të përdoret në shumë projekte të ndryshme. Kapaku i silikonit është i përsosur për të mbushur boshllëqet e lavamanit dhe dushit, ose për të mbyllur të çarat rreth dritareve. Mos përdorni silikonin e pastër në pasqyra.

 • Silikon Univerzal TKK

  Tekasil Universal është një ngjitës me një përbërës silikoni, me bazë acetike, me elasticitet të përhershëm, i cili përdoret për mbylljen e fugave të shtrënguara. Është i përshtatshëm për mbylljen e xhamit “Kopelit”. Është rezistent ndaj UV.

 • Silikon Akrilik Bul-Fix

  Ngjyra: E bardhë.
  Struktura kimike: Polimer akrilik me bazë uji.
  Dendësia: 1.62 g/ml.
  Temperatura e aplikimit: +5C deri +30C.
  Tharja në sipërfaqe: 20-40 min.
  Shpejtësia e tharjes: 2 mm/ditë.
  Humbja e volumit: % 20- 22.
  Fortësia Shore A: 45.
  Lëvizshmëria < 15%
  Fushat e përdorimit: Mbushja e plasaritjeve dhe zbrazëtirave të vogla në ndërtesa.
  Instalimi i mobilieve PVC, druri dhe alumini.
  Në fugat e materialeve të ndërtimit.
  Veçoritë / Përparësitë E vetme e gatshme për përdorim -Material vulosës i komponentit Ruan fleksibilitetin e tij
  Ngjitet mirë me materialet e ndërtimit si betoni, tulla, metal dhe dru.
  Mund të lyhet sipër.
  Është pa erë.
  Paralajmërim: Nuk duhet përdorur në mot me shi.
  Koha e ngurtësimit do të jetë më i gjatë në temperatura të ulëta.
  Fisheku i hapur duhet të konsumohet menjëherë në kapacitetin e tij të plotë.

Main Menu