• Skalpell 18mm

  Rreth këtij artikulli

  • TEHAT E PRERËS SË KUTIVE EKONOMIKE – Gjerësia e tehut është 18 mm Kompakt dhe i lehtë me kapje të rehatshme dhe teh më të gjerë të tërhequr.
  • TEH MË I GJERË 18 mm – Ideal për punë të rënda për prerje më të trasha. Përdorni për aplikime komerciale ose industriale si letra më të trasha, shirit, plastikë, karton, balsa, dru bas, foto, kuponë, kartona, dërrasë mat, dërrasë shkumë, pëlhura delikate, punime artizanale, amazon ose paketa postare.
  • ZGJEDHJA E REKOMANDUAR DHE E PËRDORUR MË GJERË – DIY, artistë grafikë/dizenjues, studentë, hobiistë, zgjidhje zyre, transport në magazinë, korrierë mallrash, punonjës në breg.
   Tehe të mprehta, rezistente ndaj ndryshkut
  • PËRDORIMI I ZGJERUAR DHE KARAKTERISTIKAT E BLLOKËS SË SIGURISË- Parandaloni rrëshqitjen e tehut me skedën e bllokimit të sigurisë. Mbajeni gjithmonë tehun tuaj të freskët dhe të mprehtë duke e shkëputur tehun për një majë të re prerëse të mprehtë.
 • Skalpel Set 4 Pjes

  Rreth këtij artikulli

  Përmbajtja e produktit: Prerës letre 2 copë. Ngjyra e e kuqe.
  Sistemi i bllokimit manual rrit sigurinë duke e mbajtur tehun në vend.
  Punime artizanale, regjistrime me scrapbook dhe arte themelore për prerjen e letrës, kartonit dhe fletëve të holla të plastikës.
  Mbajtësi i tehut metalik siguron përdorim të sigurt.
  Trup plastik për forcë më të lartë dhe material i butë për përdorim të rehatshëm.

Main Menu