Abazhur Katror 3

Kategori: Etiketë:

Përshkrim

Karakteristikat e Abazhurit Katror 3

 • Në të zezë dhe të bardhë
 • Dekor për çdo dhomë!
 • Gjatësia e djalit: 52cm
 • Kub: 16x16cm
 • Materiali: metal
 • Gryka: 3xE27
 • Lartësia 1m
 • LAMPAT JAN Ble dhe Zgjedhur Veçanërisht
 • LED 6W 350
 • LED 7.5W 450
 • Llambë dekori LED 4W
 • NGJYRA E NGROHT E DRITS.