Abazhur Kubi i Rrumbullakët 3 Llambë e Varur e Zezë

22.97

SKU: 6497 Kategori: Etiketë:

Përshkrim

Abazhur Kubi i Rrumbullakët 3 Llambë e Varur e Zezë

  • Madhësia: Ngarkesa: DIAMETRI 85CM: Llamba 15CM: E 27 MAX: Kursimi i energjisë 3 * 100WATT dhe i përshtatshëm për përdorimin e llambës LED.
  • Llamba nuk dërgohet.
  • Gjatësia e kabllos MUND T SHKURTOHET SIPAS K RERKESS, PRODUKTI ISSHT METAL DHE B MHET ME PIKTURA ELEKTROSTATIKE.