Abazhur me xham të dyfishtë të dhomës së ndenjes

Kategori:

Përshkrim

Abazhur me xham të dyfishtë të dhomës së ndenjes

  • Përmasat Lartësia: 50 cm Gjerësia: 38 cm Xhami: 12,5 cm
  • Përdorni llambën E27 MAX 20 WATT.
  • Materiali i produktit është metal dhe i ngjyrosur me të zezë.
  • Produkti është i rregullueshëm për lartësinë.
  • Bojë elektrostatike pluhur e pjekur u përdor në prodhimin e produktit.
  • Ju lutemi na kontaktoni nëse llambadari nuk funksionon.
  • Llambat janë për qëllime vizuale, nuk përfshihen në çmim