Abazhur Rustic Retro 1

Kategori: Etiketë:

Përshkrim

Abazhur Rustic Retro 1

SPECIFIKAT E PRODUKTIT

 • Gjerësia e llambadarit (Diametri): 16 cm
 • Lartësia e llambadarit (Gjatësia): 80 cm + – (E rregullueshme)
 • Madhësia e produktit mund të rregullohet.
  Materiali: METAL
 • Ngjyra: E zezë
 • Përdoret sistemi elektrostatik i bojës
 • Produkti është rezistent ndaj gërvishtjeve.
 • Resistantshtë rezistent ndaj njollave dhe pastrohet shumë lehtë.
 • Informacion mbi llambën: Mund të instalohet 1 llambë. (E pajtueshme me të gjitha llambat me fole E27)
  Llambat nuk janë të përfshira në çmim!
 • Këshilla për Kujdesin / Pastrimin Mund të fshihen me një leckë të lagur me fibra mikro.
 • Ne qëndrojmë prapa produkteve tona në çdo fazë, bazuar në kënaqësinë e klientit.