Abazhur Rustic Retro 3

Kategori: Etiketë:

Përshkrim

Abazhur Rustic Retro 3

 • Produkti ynë dërgohet siç është instaluar.
 • Madhësia e produktit mund të rregullohet.
 • Është bërë nga një rast suvatimi metali.
  Llambë mbajtëse E27 – ISO 9001: 2000 CE Çertifikuar me 2 vjet garanci.
 • Fole bakelite e papërshkueshme nga zjarri e çertifikuar. Shtë pikturuar me bojë pluhuri elektrostatike.
 • Krijon një pamje moderne në shtëpitë dhe zyrat tuaja.
 • Dimensioni i produktit: Diametri: 45 cm Lartësia: 100 cm (I rregullueshëm)
 • Informacioni Teknik i Produktit:
 • Ngjyra: E zezë
 • Materiali: Llamba metalike nuk përfshihet në produktin tonë.
 • Mirëmbajtja / Rekomandimi i Pastrimit: Mund të fshihet me një leckë të lagur me fibra mikro.