Lluster Dekorativë Smoke Grey

30.00

In stock

Rreth këtij artikulli

  • Material me cilësi të lartë. Llusteri prej qelqi ka një dizajn të thjeshtë dhe elegant, texture delikate dhe transmetim të butë të dritës.
  • Gjatësia e rregullueshme! Gjatësia e lustrës është 1000mm, e cila mund të rregullohet sipas preferencës dhe dizajnit tuaj.
  • Kërkesat e poqit Mbajtësi i llambës është një soket standard ndërkombëtar E27, dhe llojet e llambave përfshijnë llamba inkandeshente, LED, llamba që kursejnë energji, etj. Modelet e zakonshme të bulbeve në treg janë të lehta për t’u instaluar dhe zëvendësuar. (Llambat duhet të blihen vetë)
  • Dritat multifunksionale. Ajo mund të përdoret në vende komerciale dhe ekspozite, të tilla si restorante dhe korridore, kuzhina, bare, kafene, klube, magazina, dhoma magazinimi, garazhe, etj.
  • Shërbimi Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet tona, ju lutemi na kontaktoni në kohë, ne do t’u përgjigjemi shqetësimeve tuaja sa më shpejt të jetë e mundur dhe do të merremi me to në mënyrë korrekte.
SKU: 21-A21-3 Kategoritë: , , , Etiketat: ,

Përshkrimi i produktit

Materiali: Xham
Madhësia: 200mm
Ngjyra Gri Tymi
Stili: Stili industrial
Burimi i dritës: E27 (pa burim drite)
Tensioni: 110V ~ 240V (përfshirë)
Lartësia e aplikueshme: E përshtatshme për 15-20m2,
Lartësia mbi dysheme Mbi 2.7m.
Skena e aplikueshme: Dhoma e gjumit/dhoma e ngrënies/paketa e studimit
Përfshin: 1* Lluster

Informacion shtesë

Përmasa 250 cm

Main Menu

ABAZHURE ME DY DALJE ME FYT EZ 27

Lluster Dekorativë Smoke Grey