Dritë varëse minimaliste nordike

26.00

In stock

Rreth këtij artikulli
●3 dalje: rinovoni dhe dekoroni shtëpinë tuaj duke kombinuar llueterin sipas dëshirës tuaj, me radhë ose të shpërndara dhe në numrin që ju përshtatet. Dritë e mjaftueshme: të përfshira në paketë mund të gjeni tre.
●E27 x 3 (poqi nuk përfshihet), maksimumi 60 W i përputhshëm, lloji i dritës në dispozicion: poqi Edison, poqi LED, poqa të kursimit të energjisë, poqa inkandeshente.
●Lluster me ngjyrë hekuri të farkëtuar, pas përpunimit të ngjyrës me temperaturë të lartë, strukturë solide dhe e qëndrueshme, ngjyrë jo toksike për mbrojtjen e mjedisit me karbon të ulët, pa ndryshk, qëndrueshmëri uniforme të ngjyrave.
●Paketimi profesional: Produkti është i paketuar në mënyrë profesionale dhe siguron mbrojtje maksimale nga goditjet dhe dëmtimet gjatë transportit.

SKU: 23-A21-69 Kategoritë: , , , Etiketat: ,

Ppërshkrim i produktit
Stili minimalist nordik

● Baza e llambës: E27
● Numri i prizave: 3
● Materiali: metal + dru
● Gjatësia e bazës së tavanit: 50cm / 30cm
● Gjatësia e kabllit: 100 CM (Gjatësia e të rregullueshmes)
● Fuqia maksimale: 60W
● Lloji i burimit të dritës: llambë inkandeshente, llambë Edison, llambë LED, llambë e kursimit të energjisë
● Llamba: nuk përfshihen.

Çfarë merrni:
1 x set llambadarësh (pa përfshirë llambat LED).

Informacioni i produktit
Materiali Metal
Stili Nordik
Vendosja e dritës Nga tavani
Lloji i dhomës Kuzhinë
Burimi i energjisë elektrike Me kabllo
Lloji i burimit të dritës LED, inkandeshente
Materiali i produktit, Dru, Hekur
Numri i burimeve të dritës 3
Burimi i dritës E27
Zbukurimi Kristal
Lloji i kontrolluesit Buton
Lloji i montimit Montimi në tavan
Lloji i pajisjes statike

Main Menu

Dritë varëse minimaliste nordike