Aparati i ujit Midea

259.00

In stock

SKU: YL 164355 Kategoritë: , Etikata:

Aparati i ujit Midea ofron freskim të menjëhershëm dhe furnizim të qëndrueshëm me ujë të pastër dhe të ftohtë. Me dizajn të thjeshtë dhe funksional, ky aparat është ideal për zyrat dhe ambientet shtëpiake, duke siguruar përdorim të lehtë dhe efikas.

**Veçoritë kryesore:**
1. Dizajn modern dhe kompakt
2. Funksionim efikas dhe i qëndrueshëm
3. Kapacitet i lartë për furnizim me ujë të pastër
4. Përdorim i lehtë dhe intuitiv
5. Ideal për zyrat dhe shtëpitë
6. Teknologji e avancuar e filtrimit të ujit
7. Materiale të cilësisë së lartë për qëndrueshmëri të gjatë
8. Konsum i ulët i energjisë
9. Montim dhe mirëmbajtje e thjeshtë
10. Funksionalitet i heshtur dhe i qetë

Main Menu

aparat uji

Aparati i ujit Midea