Aparati për Ftohje Uji i markës Midea

159.00

In stock

SKU: YL 16685 Kategoritë: , Etikata:

“Aparati për Ftohje Uji” i markës **Midea** është një zgjidhje e shkëlqyer për të siguruar ujë të ftohtë në shtëpi ose në zyrë. Këtu janë disa detaje për këtë produkt:

– **Çertifikata e paisjes**: Aparati është i pajisur me çertifikatat QS/CE/CB/UL/NSF, që garantojnë cilësinë dhe sigurinë e tij.
– **Kapaciteti i bidonit**: Aparati ka një bidon me kapacitet prej 10 litërsh.
– **Uji i nxehtë dhe uji i ftohtë**:
– Kapaciteti i ujit të nxehtë: 4 litra.
– Kapaciteti i ujit të ftohtë: 2.5 litra.
– **Siguria**:
– Paisja është e pajisur me siguri të dyfishtë për mbrojtje nga mbinxemja.
– Ka bmyllje sigurie për fëmijë.
– Derë e shkëlqyer nga qeliku.
– **Ftohje me kompresim të nivelit të lartë**: Aparati përdor teknologjinë e ftohjes me kompresim për të ofruar ujë të ftohtë me cilësi të lartë.

Main Menu

aparat uji

Aparati për Ftohje Uji i markës Midea