Aparat Uji nga Midea

215.00

In stock

Aparati i ujit Midea, është ideal për zyrat dhe shtëpitë tuaja. Ofron ujë të pastër dhe të freskët në çdo moment, me dizajn modern dhe funksionalitet të avancuar. Përdorim i lehtë dhe mirëmbajtje e thjeshtë.

**Veçoritë kryesore:**
1. Dizajn modern dhe kompakt
2. Teknologji e avancuar e filtrimit
3. Konsum i ulët i energjisë
4. Kapacitet i lartë furnizimi
5. Funksionim i heshtur
6. Materiale cilësore
7. Përdorim intuitiv
8. Efikasitet i lartë
9. Ideal për çdo ambient
10. Mirëmbajtje e thjeshtë

SKU: YL 20365 Kategoritë: , Etikata:

Main Menu

aparat uji 215

Aparat Uji nga Midea