Apel General Purpose Silicone Black

1.95

In stock

Përshkrim

Silikoni i gjithanshëm për instalimin e materialeve të aluminit dhe drurit dhe mbushjen e fugave në lavamanë, vaskë dhe më shumë.

Apel Silicone Black Purpose General Purpose 

TIPARET E PRODUKTIT

 • 100% Silikoni.
 • Koeficienti i lartë i zgjatjes
 • Fleksibël. Nuk e humb elasticitetin pas tharjes.
 • Përmban anti-kërpudhat dhe anti-myk.
 • Kurimi acetoksi.
 • Siguron ngjitje të shkëlqyeshme edhe në sipërfaqe me shkëlqim.
 • Nuk rekomandohet të përdoret në proceset e bashkimit të pasqyrave, mund të shkaktojë korrozion pas pasqyrave tuaja. Përdorni silikonin neutral pasqyrues APEL MS700 për këto procese.
 • Thshtë tixotropik. Nuk rrjedh në sipërfaqet vertikale.

Zonat e përdorimit

 • Në proceset e montimit të qelqit
 • Si një material mbushës në skajet dhe nyjet e pllakave
 • Lavaman, tualet, kabinë dushi, etj. në sigurimin e hidroizolimit në zona
 • Për izolimin e ujit dhe erës rreth mobilierisë
 • Mund të përdoret në proceset e lidhjes me qëllim të përgjithshëm.

Main Menu

Apel General Purpose Silicone Black