Aspirator 120W

8.40

Aspiratorët e bërë nga materiali plastik janë krijuar për t’u përdorur në ventilimin e banjës dhe tualetit. Jan shumë efikase dhe shumë e lehtë për tu montuar. Ëhtë një pjesë e domosdoshme e hapësirave dekorative me pamjen e saj shumë të hollë dhe elegante të përparme

Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

Aspirator 120W