Bateri Duracell 1.5A AA

2.60

In stock

Rreth këtij artikulli

FUQI PËR NJË GAME TË GJERË PAJISJESH – Bateria Alkaline Duracell AAAA 1.5 Volt është projektuar për përdorim në një sërë pajisjesh të pajtueshme si kamera, pajisje mjekësore dhe pajisje të tjera elektronike
FUQI GJATE GJATE – Bateritë alkaline AAAA me fuqi të lartë Duracell janë zhvilluar për të ofruar performancë të besueshme për pajisjet tuaja të specializuara
GARANTUAR PËR 5 VJET RUAJTJE – Bateritë Duracell AAAA janë të garantuara për 5 vjet në ruajtje, kështu që mund të jeni të sigurt se këto bateri do të jenë gati kur t’ju duhen
E NDËRTUAR PËR PERFORMANCË TË BESUESHME në një gamë të gjerë pajisjesh me fuqi të lartë, AAAA është ekuivalente me llojet e baterive E96 dhe MN2500
MARKA E BESUESHME E BATERIVE # 1 – Nga sezoni i stuhive te nevojat mjekësore e deri te pushimet, Duracell është marka numër 1 e besuar e baterive

Kategoritë: , Etikata:

Detajet e produktit

Brendi Duracell
Dimensionet Lartësia: 5.4mm Diametri: 11.6mm
Madhësia e baterisë LR44
Përbërja Alkaline për një përdorim
Rimbushen jo
Sasia 2 bateri
Orët e Amperit 130 mAh
Voltazha 1.5v
Aplikimi në paisje me shpenzime të ulëta
Prodhuesi: S.P. Richards Company

Main Menu

Bateri Duracell 1.5A AA