Bojler Midea D100-20ED6

370.00380.00 (-3%)

In stock

Bojler Midea D100-20ED6

 • Bojler standarde efikase me kapacitet të lartë prej 92 l
 • Kazani i brendshëm i emaluar siguron rezistencë më të madhe
 • Mundësia e montimit horizontal dhe vertikal
 • Ka mbrojtje kundër mbinxehjes
Kategoritë: , Etiketat: ,

Bojler Midea D100-20ED6

 • Lloji i pajisjes: Standard
 • Montimi: Horizontal / Vertikal
 • Kazani: trefishtë
 • Fuqia: 2000 W
  Kapaciteti: 92 l
 • Lloji i ngrohësit: SUS 316L i emaluar
 • Presioni i funksionimit: 0,75 MPa
 • Temperatura maksimale e ujit: 101°C
 • Pajisjet:
  Rregullimi mekanik
  Lloji i termostatit: Kapilar
  Kontrolli WiFi
  Gama e temperaturës nga 35 ° C deri në 75 ° C
  Trashësia mesatare e izolimit: 18 mm
  Dendësia e izolimit: 33 kg / m2 – 35 kg / m2
  Dimensionet e diodës së magnezit: Φ18 x 110
  Treguesi i temperaturës
  Treguesi i ngrohjes
  Treguesi i fuqisë
  Mbrojtja nga mbinxehja
  Gjatësia e kabllit: 1 m
 • Përmasat: (WxHxD) e jashtme: 56.6 cm x 108.1 cm x 32.6 cm

Main Menu

Bojler Midea D100-20ED6

370.00380.00 (-3%)

Shtoje në shportë