Bojler Midea D80-20ED1

275.00

In stock

Bojler Midea D80-20ED1

Higjena ag+
Materialet e pajisura me Ag+ në mënyrë që cilësia e ujit të jetë akoma e pastër dhe pa mikrobe dhe baktere.

Rezervuar me ujë titan
Rezervuar me ujë titan
Materiali i rezervuarit të ujit i bërë nga 3 shtresa të smaltit të titanit në mënyrë që uji i nxehtë të mund të zgjasë më gjatë.

Kundër ndryshkut
Kundër ndryshkut
Materiali i ngrohjes i pajisur me një mbrojtje me mbarim blu, kështu që është më i qëndrueshëm dhe kundër korrozionit.

Kategoritë: , Etiketat: ,

Bojler Midea D80-20ED1

Specifikimet E Përgjithshme

  • Lloj D80-15VH1
  • Madhësia (WXDXH) mm 388×711111
  • Trashësia e poliuretanit (mm) 27
  • Pesha neto (kg) 18.3

Garanci

  • SparePart 2 vjet
  • Element ngrohës 4 vite
  • Rezervuari i ujit 7 vjet

Main Menu

Bojler Midea D80-20ED1