Burgi Bosch 6mm

In stock

Rreth këtij artikulli

  • Specifikimi: 6 x 50 x 110 mm
  • I përshtatshëm për beton dhe beton të armuar, tulla siliko-gëlqerore dhe murature
  • I përshtatshëm për të gjithë çekiçët shpuese me patina

Informacioni i produktit
Përshkrimi teknik

Prodhuesi Bosch
Tipi SDS plus-5X
Madhësia 6 mm
Ngjyra gri
Sasia e artikujve ‎1
Diametri i shpuarjes 6 mm
Komponentët e përfshirë ‎1 x SDS-plus-3 copa shpuese për perforator 6 x 50 x 110 mm

Main Menu