Çizme për mbrojtje nga tensioni lartë

25.00

In stock

Lloji: Çizme sigurie
Vendi i origjinës: Kina
Gjinia: Meshkuj / Femra
Materiali i sipërm: Gome
Materiali i tabanit të jashtëm: Gome
Kapaku i shputës dhe tabani i mesëm: kapak çeliku dhe pllakë çeliku
Karakteristika: antistatike, rezistente ndaj goditjeve / shpimit / rrëshqitjes, thithjes së goditjeve
Lartësia: Kavilja e këmbës
Madhësia: 43
Ngjyra: E kuqe, e mbylltë

SKU: KD222 Kategoritë: ,

Përshkrim
Emri i produktit:  Çizme izoluese të tensionit të lartë për elektricistët
Pjesa e sipërme dhe thembra: e sipërme: gome
Sole: Gome
Gishti i shputës: Kapak çeliku i gishtave të këmbës për të qenë rezistent ndaj goditjeve 200J / Ofrohet gjithashtu kapaku i gishtave prej tekstil me fije qelqi.
Tabani i mesëm: 1. Tabani i mesëm prej çeliku të jetë rezistent ndaj shpimit 1100 Newton.
Çorape: HI-POLY i derdhur antistatik (ulë shumë dhimbjen dhe dobësimin e këmbëve nga puna e përditshme)
Ndërtimi: Vullkanizim
Lartësia: Kavilja e këmbës
Madhësia: 43
Garancia: 3 muaj.

Main Menu

Çizme për mbrojtje nga tensioni lartë