Dane Pinceta NWS

In stock

Përshkrim:
Dane me cilësi profesionale për përdorim intensiv. E farkëtuar në çelik. Doreza të dhëmbëzuara për një kapje të fortë. Qepje me precizion të lartë, e kalitur në 60/64 64 HRC. Doreza të dyfishta ergonomike. Ato tejkalojnë standardet DIN dhe ISO me certifikim DVE. Modeli i kontrolluar në 10,000 V, certifikata për 1,000 V (standard IEC 60900:2012).

Kategoritë: , , Etikata:

Përparësitë:
I farkëtuar në çelik për vegla dhe i butë në vaj.
Stiliform me precizion të lartë, i kalitur në 60/64 64 HRC.
Doreza ergonomike me material të dyfishtë, me ndalesa dhe vathë sigurie.
Tejkaloni standardet DIN dhe ISO me certifikimin DVE.

Specifikat e produktit
Brendi NWS
Gjatësia 6-3/4″
Përshkrimi Points Straights
Nr Katalogu 78-000-270
Nr Model 58201740

Main Menu