Digital RF Remote Control Switch Wireless For Light Lamp High

In stock

Karakteristikat:
100% Brand New dhe me cilësi të lartë.
Lehtë për tu përdorur e cila mund të ndezë ose fikë plotësisht të gjithë qarkun.
Kontroll dypalësh me telekomandë dhe kontroll të ndërprerësit të murit.
Jetë e gjatë pune deri në 1 vit me aftësinë e depërtimit të mureve dhe kundër shqetësimit.
E pajisur me stafetë me ngarkesë të lartë, kondensator të tensionit të lartë dhe marrës me cilësi të lartë.
I përshtatshëm për disa pajisje elektrike si ndriçues, llambë kristali, llambë kornizë,
llambë tavani, ventilator shter dhe kështu me radhë.
Përdorim i madh në shtëpi, shkallë, rresht, tualet, magazinë, fabrikë etj.

Shënim:
1. Në rastin e ndërhyrjeve elektromagnetike dhe me frekuencë të lartë, distanca efektive e telekomandës do të shkurtohet ose dështon, por eliminimi i ndërhyrjes mund të kthehet në normale.
2. Mos e hapni produktin në rast të ndezjes me tension të lartë brenda ndërprerësit
3. Para se të përdorni artikullin, ju lutemi lexoni me kujdes udhëzimet në marrës dhe kërkoni nga një elektricist i kualifikuar të instalojë i cili mund të shmangë gabimet e instalimit ose dëmtimin e pajisjeve elektrike
4. Larg produktit nga induktanca elektromagnetike ose nën-klasa, drejtoni antenën dhe mos e mbështillni marrësin, në mënyrë që të mos ndikoni në marrjen e sinjalit kur instaloni marrësin.
5. Ju lutemi zëvendësoni baterinë kur treguesi i telekomandës është i errët, distanca RC është më e shkurtër dhe ndjeshmëria bie.
6. Rregulloni ngarkesën elektrike siç duhet brenda kapacitetit ndërrues përkatës

Funksioni:
1. A/1 do të ndizet pas ndezjes.
2.A/1 përdor për të ndezur/fikur grupin blu, B/2 përdor për të ndezur/fikur grupin e bardhë, C/2 përdor për të ndezur/fikur grupin e verdhë, “ON”/”OFF” do të thotë kthim ndezur/fikur të gjithë artikullin.
3. Sekuenca manuale e ndriçimit (kontrolli i ndërprerësit të murit): A/1, B/2, C/3, i gjithë qarku do të ndizet.

Specifikimet:
Hyrja: AC200V-240V 50Hz/60Hz
bateri: 12V 23A (nuk përfshihet)
Fuqia e ngarkesës:
Ngarkesa rezistente: fuqia maksimale dalëse e një grupi të vetëm është brenda 1000W (siç është llamba inkandeshente e zakonshme, llamba);
Ngarkesa induktive: fuqia maksimale dalëse e një grupi të vetëm është brenda 360 W (si drita me çakëll: dritë që kursen energji, llambë kllapa, thith dritën e kupolës)
Distanca e telekomandës: rreth 8-15 metra brenda, mbi 30 metra në natyrë.
Ngjyra: E Bardhë

Paketa Përfshin:
1x 3 Ways Switcher Splitter
1x telekomandë

Main Menu

Digital RF Remote Control Switch Wireless For Light Lamp High