Diluente Nitro

In stock

Kategoria:

Diluente Nitro

Përmban: klorur metileni; toluen; metanol.
Lëng dhe avull shumë i ndezshëm.
E dëmshme nëse gëlltitet.
Çon në acarim të rëndë të syve.
Dyshohet se mund të çojë në kancer.
Dyshohet se mund të ndikojë negativisht në fetus.
Shkakton dëmtim të organeve.
Për botën e gjallë në ujë me pasoja afatgjata.
Ruajeni nga fëmijët.
Mbajeni larg burimeve të nxehtësisë, shkëndijave.

Main Menu