Dritë tavani në formë të resë

40.00

In stock

Rreth këtij artikulli

  • Lluster modern i tavanit LED: Kjy lluster i tavanit adopton një dizajn unik si re, dhe dizajni i trupit mudëson që të emitojë 360 shkallë dritë dhe hije të bukura.
  • Lluster me cilësi të lartë: Drita LED e trupit të resë përdor metal dhe mbajtës akrilik të cilësisë së lartë, pa zbehje, shërbim lehtë për tu pastruar dhe bën transmetim të mirë dritës dhe ngrohjes.
  • Madhësi perfekte & Përdorim i gjerë: Madhësia e 30cm (W)/ 45cm (W)/ 65cm (W) lejon këtë lluster sigurojnë shumë dritë ambienti pa zënë shumë hapësirë.
  • Drita e sigurt e tavanit Led Flush Mount Pendant Lights: Llamba e tavanit ka dritë të butë dhe të shndritshme, pa flash, pa rrezatim IR ose UV.
  • Hapësira e sugjeruar për hapësirën: Dritat moderne të tavanit janë të shkëlqyera për dhomën e ngrënies, dhomën e ndenjes, dhomën e ndenjes, hotelin, shkallët, ishullin, foyerin, dhomën e gjumit, zyrën, etj. Banjo, Dhoma formale e ngrënies, shkallët, hyrja
SKU: 23-A21-47 Kategoritë: , , ,

Specifikimet:

Lloji: Lluster Led
Materiali: Alumini, PE
Fuqia: 30W / 56W / 96W
Burimi Dritës: LED
Pesha: 5kg
Ngjyra: Bardhë
Materiali: Metal
Stili: Modern
Përdorimi: Dhomë gjumi
Lidhet me: Kabllo elektrike
Kontrolluesi: Buton
Ngjyra e dritës: E bardhë e ngrohtë, e bardhë e freskët,
Diametri natyror i dritës: 30cm-11.81In / 45cm-17.72In/ 65Cm-25.59in
Paketa:
1* Drita e tavanit

Main Menu

Dritë tavani në formë të resë

Dritë tavani në formë të resë