Dyer Harmonikë me Teledirigjues

2700,00 

Përshkrim

Dyer Harmonikë me teledirigjues për oborrin e biznesit tuaj të cilat mund ti hapni dhe mbyllni në mënyrë automatike duke i kontrolluar me anë të teledirigjiuesit.