Fazometër

0.60

In stock

Rreth këtij artikulli

  • Emri i produktit: Fazometër
  • Diametri i majës: 2,54 mm
  • Gjatësia totale: 140 mm
  • Ngjyra: Transparente, ton argjendi;
  • Pesha: 19.6g
  • Përmbajtja e paketimit: 1 x Kaçavidë kontrolluese elektrike

Informacioni i produktit
Detaje teknike

Marka XDiscount
Pesha e artikullit ‎19.6 g
Ngjyra transparente
Burimi i energjisë elektrika
Pesha e artikullit ‎19.6 g

Përshkrim i produktit

Përshkrim:
Drejtues i zbulimit të energjisë në fund të slotit për testimin e tensionit
Shumëfunksionale, mund ta përdorni direkt ose indirekt. Testoni tensionin AC, klientët mund ta përdorin gjithashtu si një kaçavidë me vrima.
Lehtë për t’u kontrolluar nëse energjia është e lidhur. Mund të kryejë gjithashtu teste përçueshmërie si instalime elektrike.
I përshtatshëm për përdorim në shtëpi, dyqane, garazhe, automobila, motoçikleta, madje edhe në varka, mjete ujore dhe makina dëbore.
Numri i modelit të produktit: Pesha e produktit: 0,5 oz (13,6 g) Madhësia e paketimit: 6,1 x 4,1 x 0,7 inç (15,5 x 10,4 x 1,7 cm).

Main Menu