Fazometër Hon

In stock

Fazometër për teste elektrike
Emri i markës: HON

Në dispozicion
Artikuli është .në dispozicion dhe mund ta porosisni që tani

Dritë neoni AC 110-250 Volt. I përshtatshëm si për përdorim profesional ashtu edhe për shtëpi. Një pjesë thelbësore e paketës suaj të veglave.

Shikoni më shumë detaje të produktit

Kategoria: Etikata:

Detajet e produktit
Specifikimet e produktit

Prodhuesi DEKTON
Madhësia e produktit ‎4,3 x 1,95 x 24,1 cm; 34,72 gram
Dimensionet ‎Paketa 1/S
Numri i artikujve ‎1
Pesha e artikullit ‎34,7 g

Main Menu