Fazometër SP 18230 140mm

0.55

In stock

Veqoritë e produktit

Marka: Soupster
Vegla dore Lloji : Kaçavidë testues
A nevojiten bateri për të fuqizuar produktin apo ky produkt është një bateri: 0
A është kjo një mall i rrezikshëm apo një material, substancë ose mbeturinë e rrezikshme që rregullohet për transport, magazinim dhe/ose asgjësim? : 0

Karakteristikat e produktit

Modeli i produktit: SP-18230
Specifikimet e produktit: Gjatësia totale 140 mm
Shiriti prerës: Diametri është 3.0 mm, dhe buza e prerjes është 3.0 mm
Gama e matjes: AC100V-500V
Paketa: Kutia e ekranit 30 copë / kuti, 720 copë / kuti
Kutia e jashtme:57*28.5*32cm
Pesha bruto neto: 15/13 kg

Main Menu

Fazometër SP 18230 140mm