Fazometër SP 8812 180mm

0.95

In stock

Rreth këtij artikulli

Fazometër testimi shumëfunksional shtëpiak, mund ta përdorni për të testuar qarkun dhe për të dalluar nëse një objekt është i elektrizuar.
Peshë e lehtë dhe e lehtë për t’u mbajtur.
Kaçavida e testimit me majë të çarë është për testimin e tensionit.
Ju mund ta përdorni atë për të testuar direkt ose indirekt tensionet AC, gjithashtu mund ta përdorni si një kaçavidë me vrima.

Përshkrim i produktit

Fazometër shumëngjyrësh Testues Kaçavidë e rrafshët portative Elektrike e pajisjes me dritë
Përshkrime:
100% krejt e re dhe me cilësi të lartë
Karakteristikat:
Fazometrin testimi shumëfunksional shtëpiak, mund ta përdorni për të testuar qarkun dhe për të dalluar nëse një objekt është i elektrizuar.
Peshë e lehtë dhe e lehtë për t’u mbajtur.
Kaçavida e testimit me majë të çarë është për testimin e tensionit.
Ju mund ta përdorni atë për të testuar direkt ose indirekt tensionet AC, gjithashtu mund ta përdorni si një kaçavidë me vrima.
Një ndihmës i mirë për elektricist.
I përshtatshëm për përdorim në shtëpi, dyqan, garazh, automobila, motoçikleta, varka, mjete ujore personale, makina dëbore.
Specifikimet:
Materiali: Plastike, çelik inox
Gjatësia: 180 mm
Ngjyra: Ngjyra e rastësishme (Nëse blini më shumë se një, mund të merrni të njëjtën ngjyrë ose disa ngjyra.)
Gama e matjes: 100-500V
Sasia: 1 copë
Shënim:
Tranzicioni: 1cm=10mm=0.39inç

Ju lutemi lejoni gabimin 1-3 mm për shkak të matjes manuale. pls sigurohuni që të mos keni problem përpara se të bëni ofertën.
Për shkak të ndryshimit midis monitorëve të ndryshëm, fotografia mund të mos pasqyrojë ngjyrën aktuale të artikullit. Faleminderit!

Paketa përfshin:
1 x stilolaps testues (demo e aksesorëve të tjerë në foto nuk përfshihet.)
Specifikat e artikullit:
Madhësia e kokës së vidës: si foto
Magnetike: Jo
Materiali: Çelik inox
Karakteristikat: Test i Energjisë Elektrike,Multifunksional,I IZOLUAR
Me dorezë ose jo: Po
Lloji: Kaçavidë testues
Rreth ngjyrës: si në foto

Main Menu

Fazometër SP 8812 180mm