Fazometër

In stock

Përshkrimi

Dritë me neon – Drita e tubit neoni të stilolapsit të qarkut do të ndizet kur stilolapsi zbulon tensionin; Sa më i lartë të jetë voltazhi, aq më e ndritshme është drita e tubit neoni.
Si të përdoret – Kur përdorni elektrosondën e provës së tensionit, përpara testimit, është e nevojshme të fusni kaçavidën në fund, të mbani gishtin nga fundi i dorezës. Tubi neoni ndizet kur ka energji elektrike dhe funksionon në mënyrë të sigurtë .
Dy Përdorim – Dy lloje aplikimesh, një për matjen e stilolapsit elektrik të qarkut dhe tjetri për kaçavidën. Dy lloje majash kaçavidash në të dy skajet e shufrës metalike me vrima dhe të prerjes tërthore. Kur tërhiqni shufrën metalike, ju lutemi futni shufra në pozicionin më të thellë për të bërë kontakt të plotë.

Përshkrim i produktit

Kaçavidë kontrolluese, stilolaps kontrollues qarku Elektrik i kontaktit të tensionit Testues i dyfishtë i kokës Detektor i kaçavidës Phillips

Karakteristikat:
1. Janë të dizajnuara për elektricistë. Zbulon dhe tregon automatikisht tensionin standard që lejon aplikim të gjerë. Mund të përdoret si kaçavidë.
2. Projektuar për zbulimin e tensionit standard në kabllo, kabllo, ndërprerës, pajisje ndriçimi, ndërprerës, priza dhe tela. Gjithashtu i shkëlqyeshëm për zbulimin e tensionit në siguri, argëtim, komunikim, kontroll mjedisor dhe sistemet e ujitjes.

Specifikimet:
Emri i produktit: Kaçavida testuese e tensionit
Modeli: Stilolaps i varur me laps me një karakter me një grup çeliku
Materiali: Plastikë, Aliazh,
Lloji i produktit: Lloji i kontaktit
Ngjyra: transparente, argjendi,

Main Menu