Flex Karbosan

In stock

Përshkrim i produktit
Disqe prerëse të derdhura të markës Karbosan; Përdoret për të ndarë rrëshqitësit dhe ushqyesit e materialeve prej gize nga pjesa kryesore pas derdhjes.
Disqet prerëse prej gize prodhohen me gërryes karabit silikoni. Kokrrat gërryese të karbitit të silikonit janë me tehe më të mprehta dhe më të brishta se gërryesit e oksidit të aluminit që përdoren në prerëset e metaleve. Kjo siguron depërtim të lartë të pjesës në materialet e derdhura, duke parandaluar kështu që pjesa të mbushet lehtë dhe skajet prerëse të mbushen gjatë punimeve të prerjes së pjesëve prej gize me sipërfaqe ranore.
Nëse përdoren me disqe prerëse metalike në operacionet e prerjes së pjesëve të derdhura, gërryesit e oksidit të aluminit zbehen shpejt dhe procesi i prerjes nuk ndodh.
Disqet prerëse të derdhura Karbosan janë ideale për prerjen e materialeve me ngjyra si bronzi, bronzi, bakri, plastika dhe alumini.

Kategoritë: , Etikata:

Performanca e produktit sipas llojit të materialit

Sipërfaqe ranore: 3
Gurë artificialë: 3
Gurë natyralë: 3
çelik: 3
Mermer: 3
çimento: 3
Asfalt: 3
Bakri: 3
Bronzi: 3
Gurë shtrimi: 3

Main Menu