Hobby 100gr

0.80

In stock

Rreth këtij produkti

Përdoret në të gjitha punimet hobi të letrës dhe drurit.
Është me bazë uji.
Ka viskozitet të ulët
Ka certifikatë shëndetësore të lodrës EN 71-3.

Kategoritë: ,

Përshkrim i produktit

Apel Wood and Hobby Glue është një PVAc me bazë uji në normë D3 me fuqi ngjitëse superiore. Është ngjitësi. Mund të përdoret lehtësisht në të gjitha llojet e drurit, pëlhurës, hobi të letrës dhe aplikacioneve të bëra vetë (DIY). Pas tharjes, formon një shtresë filmi rezistente ndaj lagështirës, ​​të qëndrueshme, transparente dhe elastike. Ajo bëhet transparente kur thahet. Është në normën D3 sipas DIN EN 204. Është rezistent ndaj ujit. Është rezistent ndaj lagështirës dhe temperaturës. Është i padëmshëm për shëndetin. Është pa erë. Fushat e përdorimit: Në prodhimin e lodrave, detyrat e shtëpisë, artizanat, projektet dhe punëtoritë, bërjen e zhulit, modelin, modelin, vizatimet dhe aplikimet e projektit, letër, dru, MDF, chipboard, lëkurë, tapë të shpuar, etj. Përdoret për ngjitjen e përafërt. sipërfaqeve.

Informacioni i produktit
Detaje teknike
Përmasat e produktit 4.5 x 4.5 x 15.5 cm; 100 gram
Numri i modelit të produktit A.AHBT100
Numri i modelit A.AHBT100
A kërkohet bateria? Nr
Ngjyra transparente
ASIN B08MBG1S8T

 

 

Main Menu