Hoist Pushbutton Switch

9.10

In stock

Detajet e produktit

Marka: Sassin
Modeli: Com 64
Norma: 250V, 5A
Materiali: Plastike
Butona 8
Butonat: Lart, Poshtë, Majtas, Djathtas, Përpara, Prapa, Shpejtë, Ngadalë
Pesha: 0.8 kg
Përmasat: 35 x 11 x 7, cm
I papërshkueshëm nga uji dhe i papërshkueshëm nga shiu

Main Menu

Hoist Pushbutton Switch