Izolir

1.00

In stock

Shirita ngjitës për përdorim të përgjithshëm për fusha të shumta aplikimi si riparime, mbrojtje, mbështjellje dhe paketim.
Shirit mbrojtës i lëmuar PVC i bërë nga një film i zhdërvjellët i butë-PVC.
Për të mbrojtur nënshtresat e lëmuara si druri, alumini ose qelqi.
Kohëzgjatja e përdorimit 3 javë brenda dhe jashtë.

Kategoritë: , Etikata:

Detajet e produktit

Të dhënat teknike

Lloji i shiritit ngjitës të njëanshëm
Materiali mbështetës film PVC
Ngjitës Gome natyrale
Fortësia ngjitëse në çelik 0,11 N/mm
Aftësia për shtrirje 120 %
Rezistenca në tërheqje 1,67 N/mm
Karakteristikat e veçanta ngjiten mirë
Vulosja e Aplikimit; Maskim; bashkangjitje; Lidhja; Sigurimi; Maskim; Lidhja
Rezistent ndaj temperaturës deri në 40 °C
Temperatura e ruajtjes 20 °C
Lagështia e ruajtjes 50 %
Jeta e punës pas datës së prodhimit 12 muaj
Ngjyra e bardhë
Gjatësia 33 m
Gjerësia 50 mm
Trashësia 0,13 mm
Lloji i produktit Shirit ngjitës

Main Menu