Izolir Transparent

In stock

Rreth këtij artikulli

Shirit transparent mbyllës, trashësia e filmit 50U, nënshtresa mbështetëse Bopp Bopp, rezistenca afatgjatë e temperaturës 50℃, rezistenca afatshkurtër e temperaturës 60℃, Gama e rezistencës së temperaturës: temperatura normale, sistemi ngjitës 28/viskoziteti 22, ka dy ngjyra transparente dhe bezhe, e pershtatshme per paketim transporti, paketim dhe vulosje.
Shiriti është i plagosur fort dhe i fortë. Viskozitet i lartë, jo i lehtë për t’u rrëzuar, i lehtë për t’u paketuar dhe jo i lehtë për t’u shkëputur. Forcë e fortë tërheqëse, jo e lehtë për t’u thyer, rezistencë e fortë. Metoda e grisjes: duhet të përdorni një thikë.
I përshtatshëm për paketim transporti, paketim dhe vulosje në fabrika, tregti elektronike, dërgesë të shpejtë, etj.
Shiriti i përket materialeve harxhuese, prodhimi i makinerive jo precize, gjerësia dhe trashësia ekzistojnë 0,1-0,2 cm, gabimi industrial është një fenomen normal.
Nëse jeni të pakënaqur me produktin këtu, mund të më dërgoni një email dhe t’ju jap një përgjigje të kënaqshme!

Kategoritë: , Etikata:

përshkrim i produktit

Emri i produktit: Shirit transparent mbyllës
Kategoria e produktit: Seria e shiritave mbyllës
Trashësia e filmit: 50U
Gjerësia: 4.3CM, 4.5CM, 5CM, 5.5CM, 6CM
Gjatësia: 150M, 180M, 230M, 350M
Trashësia me tub letre: 2.5CM, 2.7CM, 3.2CM, 4.0CM
Masat paraprake të ndërtimit: Krem dielli rezistent ndaj lagështirës, ​​etj.
Fusha e aplikimit: fabrika, tregtia elektronike, ekspres
Karakteristikat: Shirit ngjitës
Aplikimi: Paketimi i transportit, paketimi dhe vulosja
Metoda e grisjes: duhet të përdorni një thikë
Ngjyra: e qartë, bezhë

Informacioni i produktit

Marka shiko foton
Ngjyra verdhë, transparente
Materiali polipropileni i orientuar drejt biaksialit
Numri i artikujve 1
Karakteristikë e veçantë transparente, e fortë
Madhësia 4.3 *4.0 *350
Letër materiale e përputhshme, industriale, paketimi
Pesha e artikullit 300 gram

Main Menu