Izolir

0.40

In stock

Specifikat e produktit

Materiali PTFE (politetrafluoroetilen)
Përdorimi/Aplikimi Plagoseni së bashku nën presion, dhe opsionalisht me një Unazë të brendshme dhe të jashtme
Madhësia 12.7 cm (dia.)
Forma Rrumbullakët
Trashësia 5 mm
Ngjyra e verdhë (bazë)

Kategoritë: ,

Izolir

Main Menu