Kondicioner Inverter Midea Kolone

2400.00

In stock

Kondicioner Inverter Midea Kolone

Merni kondicionerin tuaj Midea Inverter kolone MFGD 48kBTU. Kondicioner me cmim fantastik dhe klase te larte kursimi te energjise. Te gjihta produktet dhe sistemet Midea janë dizenjuar për të ofruar temperatura optimale në çdo ambient, pavarësisht temperaturave të larta apo ulëta të motit. Sistemet operojnë me zhurmë minimale si dhe kursejnë ndjeshëm energjine.

Kategoritë: , Etikata:

TE DHENA SHTESE

  • 24-hour Timer
  • Kohëmatësi 24-orësh – vendosni njësinë të fillojë dhe ndalet automatikisht në një periudhë 24h.
  • Anti-cold Air Function
  • Funksioni kunder ajrit te ftohte – Shpejtësia e ventilatorit të brendshëm rregullohet automatikisht nga shkalla më e ulët në shkallën e vendosjes sipas temperaturës së avulluesit kur njësia sapo fillon funksionimin e ngrohjes. Ky funksion mund të parandalojë fryrjen e ajrit të ftohtë për të shmangur shqetësimin e përdoruesve.
  • Auto Restart FunctionFunksion Auto Restart – Nëse kondicioneri pushon papritur për shkak të ndërprerjes së energjisë, ai do të rindizet automatikisht me modalitetin e mëparshëm të cilësimit kur rifillon rryma.
  • Refrigerant Leakage Detect
  • Zbulimi i rrjedhjes së ftohësit – Njësia e brendshme do të tregojë kodin e gabimit “EC” dhe ndalet automatikisht kur zbulohet rrjedhja e ftohësit. Ky funksion mund të mbrojë më mirë kompresorin nga dëmtimi nga temperatura e lartë për shkak të rrjedhjes së ftohësit.
  • Low Ambient Heating
  • Ngrohje ne temperature te ulet – përdoret për funksionimin e kondicionerit në modalitetin e ngrohjes në temperatura të ulëta të ambientit

Main Menu

klimë vertikale midea

Kondicioner Inverter Midea Kolone