Kornizëa mbështetëse për fole dhe ndërprerës 412403

1.75

In stock

  • Për bashkëngjitje çelsash dhe folesh
  • Instalim pa vidë
  • Bërë prej plastike
SKU: MO412403 Kategoritë: , Etikata:

Kornizëa mbështetëse për fole dhe ndërprerës

Unaza e mbështetjes për folenë dhe çelësin Elektro Material Modys përdoret për të bashkuar bazat ose çelsat e Modys në kutitë e terminalit me diametër 60 mm.
Lejon instalimin pa vida të shtatë moduleve.
Kjo ju lejon të mbledhni një kombinim të çelsave dhe bazave në një kornizë; ju mund të kombinoni p.sh. zbehtë, çelësi i dritës dhe goditja e folesë.
Mbërthimi bëhet duke e shtyrë atë në kllapa në vendin e parashikuar për këtë, dhe kapëset në kllapa sigurojnë qëndrueshmëri dhe parandalojnë tërheqjen e padëshiruar të kllapës.

Informacione mbi produktin:

  • Materiali: plastik
  • Ngjyra: gri
  • Numri i moduleve: 7
  • Pesha: 41 g

Main Menu

Kornizëa mbështetëse për fole dhe ndërprerës 412403