LED Controller

In stock

(Lloji 2) kontrollues i kompletit të prizës së energjisë Shirit LED RGB 220V Ai mbështet deri në 50 metra një shirit LED 12W 220V RGB.

Telekomanda për të menaxhuar dhe përdorur lehtësisht shiritat tuaj. Me këtë kontrollues mund të rregulloni ndriçimin, intensitetin, ngjyrën, shpejtësinë dhe mënyrën e funksionimit të shiritave. Mund të lidhet drejtpërdrejt me rrjetin elektrik, nuk ka nevojë për ndonjë pajisje tjetër shtesë.
Karakteristikat:
Tensioni hyrës/dalës: AC 220-240V
Fuqia e daljes: 700 W
Përmasat: 130 x 60 x 50 mm
Temperatura e funksionimit: -20 – +60ºC
Telekomandë me rreze infra të kuqe.
Pesha: 150 gr.

Madhësia 130 x 60 x 50 mm
Fuqia 700 W
VIN AC 220-240V
VOUT AC 220-240V
Nota IP IP20
Certifikatat CE, RoHS

Main Menu