LED module duo

0.90

In stock

Rreth këtij artikulli

  • Kursim energjie dhe miqësore me mjedisin, Shkëlqim i lartë. Gjenerimi i ulët i nxehtësisë
  • I papërshkueshëm nga uji për përdorim të jashtëm (Jo i përshtatshëm nën ujë)
  • Është me shirit të vogël të dyanshëm të ngjitur në anën e pasme (Ngjitësi me forcë mesatare)
  • Aplikimet: Përdoret gjerësisht në makinë, Stereo Shine Word, Marking, Light Box, Tabela e shenjave të paraqitjes së peizazhit, tabelën e brendshme të shenjave, tabelë me shenja shkëlqimi dhe zbukurime skenash, fjalë flluskë, për salla, bare, zyra, shtëpi dhe kopsht ekspozitash dhe Ndriçimi i Jashtëm etj.
  • Udhëzimet e kujdesit: Mos lidheni drejtpërdrejt me AC 230 volt, lidheni vetëm 12 V DC
Kategoria:

Informacioni i produktit
Detaje teknike

Ngjyra e kuqe
Lloji i burimit të dritës LED
Burimi i rrymës me bateri
Ngjyra e lehte E kuqe
Materiali ‎Pvc Plastike
Temperatura e ngjyrave ‎2000 Kelvin
Kontrolluesi buton
Numri i burimeve të dritës ‎3
Tensioni 12 volt
Fuqia 1,5 vat orë
Pesha e artikullit ‎85 gram
Numri i artikujve ‎20
Dimensionet e artikullit 19 x 15 x 2 centimetra
Niveli i rezistencës ndaj ujit, i papërshkueshëm nga uji

Kapaciteti ‎3LED Stander x20 Strip
Forma e artikullit Standard
Vendi i Origjinës Kina

Main Menu

LED module duo